ProfektaBG.com


За Нас

Ние сме амбициозен млад екип, занимаващ се с търговия на едро и дребно на професионално и домашно кухненско оборудване. Предлагаме съвременни кухненски принадлежности и машини, които могат да съдействат на всеки ентусиаст в кухнята, за да се справи отлично с предизвикателството наречено кулинарно изкуство.

Стартирахме нашата компания „Профекта” ООД през 2011 година и имахме куража и самоувереността да поставим началото на перспективен бизнес, въпреки че се намирахме в средата на кризата. Освен кухненско оборудване, нашата фирма предлага на своите клиенти висококачествени хранителни продукти, без които не може нито една модерна кухня, като зехтин, риба тон, ориз.

Разполагаме с шоурум от 150 кв. м и 100 кв. м складова площ, на които разполагаме продукти от реномираните марки Ascaso Coffee Company Испания и WEIS (Германия), WAS (Германия), Pujadas (Испания), както и италиански и испански хранителни компании като: Mareblue, Trasimeno, La Molisana, Salica (Испания).

Не случайно залагаме на тези компании, защото те са издържали изпитанието на времето и са се превърнали в синоним на качество, професионализъм и удобство в кухнята.

Нашата компания е с частни инвестиции, няма финансови задължения и се отличава с динамичното си развитие, благодарение на амбициозния млад екип, който работи с ентусиазъм в областта на търговията с кухненско оборудване.

Развитието на бизнес в условията на криза е истинско предизвикателство за всяка компания и само фирми, които предлагат висококачествени продукти имат шанса да оцелеят и да се утвърдят на пазара. Ние се гордеем с това, че предлагаме продукти и оборудване, което се откроява не само с качеството си, но и с достъпните си цени.

Ние следваме максимата, че готвенето е истинско изкуство и нашата амбиция е да поднесем продукти, чрез които да помогнем на всеки наш клиент да постигне едно ново, по-високо ниво в тази област.

„Профекта” ООД може да се превърне във ваш верен сътрудник в стремежа ви да усъвършенствате вашите кулинарни умения и да придобиете едно ново самочувствие и опит в готвенето.

^top^